Kamis, 15 Januari 2015

jual sepatu sneakers anak

Boty tenisky nebo boty na plátně jsou obecně používány pro událost, která je non-formální, neformální nebo denně – den. Většina těchto bot jsou vyrobeny z bavlny nebo vlákna, zatímco solnya je vyroben z gumy. Tento druh obuvi včetně bot, které jsou nízké údržba nebo včetně boty, které nejsou příliš potřebují zvláštní péči, ale ne, že není nutné, aby dobře zacházet.

Dobře tady budeme vysvětlovat, jak čistit a péče o boty tenisky.

A. co je potřeba?

Chcete-li vyčistit boty tenisky, připravit následující nástroje a materiály:
1. vyčistit zuby, které se již nepoužívají.
2. SOAP (mycí prášek. "Ale dobro bude při použití tekutého pracího prostředku).
3. speciální mýdlo pro boty tkaniny (alternativní).
4. stopy obuvi (nepoužívejte normální kartáč textilie, tkaniny vyčistit protože obvykle mnohem více tvrdá a tuhá).
5. jedlá soda.
6. použitý papír.
7. boty polské.

B. krok za krokem.

1. je-li vaše boty jsou velmi špinavé nebo bahnité, počkat, až suché a pak Pat vrh druhé boty opravit vrh na podzim, nebo když jen trochu špinavá, použijte lehce navlhčený kartáček třít špinavou část a Nezapomínáme ani na otevřené popruh povaleč.

2. omyjte boty s teplou vodou, jemně vetřete vnitřní i vnější strany boty. Víčko se zubním kartáčkem v nesplnitelné části ruky. Použije detergent na oddíl, který je velmi špinavý. Je-li člověk tvrdohlavý, používat jedlou sodu. Poté se opláchne boty s čistou vodou (studená voda).

2. většina lidí volí umýt boty tenisky pomocí pračky, protože to považuje za praktičtější a čisté. Zatímco v obyčej instrukce boty, boty neměla umývat pomocí stroj pro opravna jsou ohroženi budou odpojeni. Tak není doporučeno prát boty pomocí pračky.

3. je-li si umýt barvu obuvi, přesvědčte se, zda detergentu nebo SOAP, které používáte, které neobsahují bělidla nebo bělení. Proveďte test s SOAP vetřete jej v některých částech předem zjistit, pokud používáte mýdlo bude barvy blednou, nebo ne.

3. použijte speciální kapalné nebo krémové kožené boty tenisky, pokud máte také některé části vyrobené z kůže.

4. po dokončení boty jsou omyvatelné, zmáčknout trochu boty s tím, jak jej tak, aby zbývající voda není příliš mnoho. Pak visí boty obráceně. Nenechte se menjemurnya pod žhnoucím sluncem je velmi silný, protože to poškodí boty.

5. pro boty suché rychle, zmáčknout papír nebo papír používaný a vstoupit do boty. V části použít balíčky boty, pokud chcete menjemurnya pod sluncem. Poznámka: Nepoužívejte papír zabalit tkanina je bílý z novin inkoust zmizí, použít běžný papír.

5. Jakmile vyschne, sprej boty polské, tak, že boty jsou odolnější. Poznámka: doporučujeme, použít boty polské sprej pro tkaniny nebo plátno boty. Boty ve formě pasty nebo krém bude příčinou hrudky a těžko střihu.

Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online

Tidak ada komentar:

Posting Komentar