Kamis, 15 Januari 2015

jual sepatu sneakers wedges

Sabatilles sabates o Sabatilles lona s'utilitzen generalment per a l'esdeveniment que és no formal, informal o utilitzar un dia-dia. La majoria d'aquestes sabates estan fets de cotó o fils mentre solnya està fet de goma. Aquest tipus de calçat, incloent-hi sabates que són sabates baix manteniment o incloent que no són massa necessiten cures especials, però no que no necessiten ser tractats bé.

Bé, aquí ens explicarà com netejar i cuidar sabatilles sabates.

A. què es necessita?

Per netejar les sabatilles sabates, eines i materials preparar el següent:
1. raspallar les dents que ja no serveixen.
2. sabó (detergents en pols. Però el més bo es quan s'utilitza detergent líquid).
3. un sabó especial de la tela de la sabata (alternatiu).
4. sabata raspall (no utilitzar un teixit raspall regular, teixit de folre polar Unte perquè solen ser molt més dura i rígida).
5. bicarbonat de sodi.
6. el Paper utilitzat.
7. calçat polonès.

B. pas a pas.

1. si les sabates són molt bruts o fangosos, esperar que es que s'assequi i després Pat escombraries segon reparadores de calçat per caiguda d'escombraries o quan simplement una mica brut, utilitzar un raspall de dents lleugerament humit per fregar la part bruta i no oblidis mocassins corretja obert.

2. rentar-se les botes amb aigua tèbia, fregueu suaument l'interior i fora de la sabata. Raspallar amb un raspall de dents a la part inassequible de la mà. Aplicar el detergent a secció que està molt bruta. Si un tossut, usats bicarbonat de soda. Després esbandida la pell amb aigua (aigua freda).

2. la majoria de la gent decideix rentar el seu sneakers shoes utilitzant la rentadora perquè considera més net i pràctic. Mentre que en les sabates d'instruccions d'ús, sabates caldrà no rentar amb màquina per a reparació de calçat que estan en risc es desconnectarà. Per tant, no és recomanable que es renti les sabates mitjançant la rentadora.

3. si vostè rentar el seu color sabates, assegureu-vos que el detergent o sabó que utilitza no conté lleixiu o blanqueig. Fer la prova amb fregar sabó en certes parts d'avanç per esbrinar si el sabó us farà el color esvanir-se o no.

3. utilitzar un líquid especial o crema pell sabates sabatilles si també teniu algunes parts de cuir.

4. després acabats sabates són rentable, compressió una mica sabates amb la forma-lo per tal que l'aigua restant no és massa. Llavors penjant sabates a la inversa. No siguis menjemurnya sota el sol ardent és molt forta perquè farà malbé les sabates.

5. per a sabates sec ràpid, esprémer el paper o el paper utilitzat i entrar a la sabata. En part utilitza paquets de sabates si voleu menjemurnya sota el sol. Bitllet: no utilitzi paper per embolicar la tela és de color blanc a causa del diari tinta es s'esvaeixen, utilitzar paper normal.

5. un cop sec, esprai el calçat polonès perquè sabates són més duradors. Nota: us recomanem que utilitzar un calçat polonès esprai de tela o llenç sabates. Betum en forma d'una pasta o es crema causar bonys i dur retallar.

Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online

Tidak ada komentar:

Posting Komentar