Kamis, 15 Januari 2015

jual sepatu sneakers instagram

Kengät lenkkarit tai canvas kengät ovat yleensä käytetään tapahtuma, joka on epävirallisen rento tai käyttää päivä-päivä. Useimmat nämä kengät tehdään puuvillasta tai ketjut, kun taas solnya on valmistettu kumista. Tällaisia jalkineita myös kengät, jotka ovat vähän huoltoa tai myös kengät, jotka eivät ole liian tarvitsevat erityistä hoitoa vaan ole niin ei tarvitse kohdella hyvin.

No täällä selittää, miten puhdistaa ja hoitaa kengät lenkkarit.

A. mitä tarvitaan?

Puhdistaa kengät lenkkarit, työkaluja ja materiaaleja valmistetaan seuraavasti:
1. Harjaa hampaat, joita ei enää käytetä.
2. saippua (pesuaine jauhe. Mutta enemmän hyvää kun käytetään nestemäistä pesuainetta).
3. erityistä saippua kenkä kangas (varajäsen).
4. harjaa kenkä (Älä käytä säännöllisesti harjalla kangas, fleecestä harjata koska yleensä paljon enemmän kova ja jäykkä).
5. ruokasoodaa.
6. käytettävän paperin.
7. shoe Puolan.

B. askel askeleelta.

1. Jos kengät ovat erittäin likainen tai mutainen, odottaa sen kuivua ja sitten Pat pentueen toinen Suutari karikesato tai kun vain vähän likainen, käytä hieman kostutettu hammasharja hieroa likainen osa ja älä unohda avoin hihna tyhjäntoimittaja.

2. Pese saappaat lämpimällä vedellä, varovasti Hiero sisällä ja ulkopuolella kenkä. Harjaa hammasharja liian kalliita osa käsi. Sovelletaan pesuaine jaksossa, joka on hyvin likainen. Jos yksi itsepäinen, käyttää ruokasoodaa. Huuhtele kengät pelkällä vedellä (kylmä vesi).

2. useimmat valitsevat pestä kengät lenkkarit käyttää pesukonetta, koska sen mielestä on käytännöllinen ja siisti. Vaikka käyttö ohjeet kengät, kengät tulee ei pestä käyttämällä koneen suutarit ovat vaarassa katkaistaan. Joten on suositeltavaa kengät peset pesukone.

3. Jos peset kenkiä väri, varmista, että tiskiainetta tai saippuaa, jota käytät eivät sisällä valkaisuaineita tai valkaisu. Tee testi saippua hiero se eräillä etukäteen selvittää, jos käytät saippua tehdä väri haalistu tai ei.

3. Käytä nestemäisten tai kerma nahka kengät lenkkarit, jos sinulla on myös joitakin osia nahkaa.

4. jäljessä päättynyt kengät ovat pestäviä, purista hieman kengät miten se niin, että loput vettä ei ole liikaa. Sitten ripustettu kengät taaksepäin. Älä ole menjemurnya nojalla paahtava aurinko on erittäin vahva, koska se vahingoittaa kengät.

5. kengät kuiva nopeasti, purista lehteä tai käytettävän paperin ja syötä kenkä. Osittain käyttää pakkausta kengät, jos haluat menjemurnya auringon alla. Huomautus: Älä käytä paperi kääri kangas on valkoinen, koska sanomalehden muste häivyttää, Käytä tavallista paperia.

5. Kun kuiva, suihkuttaa kenkä Puola, jotta kengät ovat kestäviä. Huomautus: on suositeltavaa käyttää kenkä Puolan spray kangas tai canvas-kengät. Liitä tai kerma tulee kengänkiilloke aiheuttaa kyhmyjä ja vaikea leikata. Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online