Kamis, 15 Januari 2015

jual sepatu sneakers vans

Kingad tossud või lõuend kingad kasutatakse üldiselt sündmus, mis on mitteformaalse, vabaaja kasutatud päev-päev. Enamik need kingad on valmistatud puuvill või Teemad kuigi solnya on valmistatud kummist. Seda tüüpi jalatsid, kaasa arvatud jalanõud, mis on madala hooldus või sisaldab kingad, mis ei ole liiga vajavad erilist tähelepanu, kuid mitte, et ei ole vaja hästi kohelda.

Noh, siin me selgitada kuidas puhastada ja hooldada kingad tossud.

A. mis on vaja?

Puhastada kingad tossud, tööriistu ja materjale valmistatakse järgmiselt:
1. harja hambaid, mida enam ei kasutata.
2. seebi (detergentide pulber. Kuid suurema hea kasutades puhastusvahendid).
3. spetsiaalse seep kinga kangast (asendusliige).
4. Võsa kinga (ei kasuta regulaarselt harja kangast, fliisist riidest pintsli sest tavaliselt palju rohkem kõva ja jäik).
5. soodat.
6. kasutatud paber.
7. kinga Poola.

B. järk-järgult.

1. Kui teie kingad on väga määrdunud või porine, oodanud seda kuivama ja seejärel Pat pesakond teise kinga remont pesakonna sügisel või kui ainult natuke määrdunud, kasutage kergelt niisutatud hambahari hõõruda määrdunud osa ja ärge unustage avatud rihma looder.

2. peske sooja veega saapad, õrnalt hõõruda sees ja väljaspool kinga. Harja hambahari taskukohased osa poolt. Pesuaine suhtes kes on väga määrdunud. Kui üks kangekaelne, kasutada soodat. Seejärel loputada puhta veega (külma vee) kingad.

2. enamik inimesi valima pesta kingad tossud kasutades pesumasin, sest ta peab rohkem praktilisi ja puhas. Seetõttu kasutamise juhised kingad, kingad ei tuleb pesta abil kohapeal kinga remont on ohus katkestatakse. Niisiis, ei ole soovitatav, Pese pesumasin abil oma kingad.

3. Kui teil pesta kingad värv, veenduge, nõudepesuvahendit või SEEPI, mille abil sisaldavad valgendajaid või pleegitamiseks. Teha test SEEP hõõruda seda teatavates osades eelnevalt välja selgitada, kui SEEP sa kasutamine muudab värvi fade või mitte.

3. kasutada erilist vedelikku või kreemi tippudega Pastlad tossud, kui sul on ka mõned osad valmistatud nahast.

4. pärast lõppenud kingad on pestav, pigistada veidi kingad, kuidas see nii, et allesjäänud vesi on liiga palju. Siis rippus kingad vastupidi. Ära ole menjemurnya all lõõskav päike on väga tugev, sest see kahjustab kingad.

5. jalatsite puhul kiiresti kuiv, pigista paber või kasutatav paber ja sõlmida kinga. Osaliselt kasutada pakki kingad, kui soovite menjemurnya päikese all. Märkus: Ärge kasutage paberist wrap kangas on valge ajaleht tindi fade, tavalise paberi.

Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online

Tidak ada komentar:

Posting Komentar