Kamis, 15 Januari 2015

jual sepatu sneakers wanita

Schoenen sneakers of doek schoenen zijn over het algemeen gebruikt voor de gebeurtenis die is niet-formeel, informeel of gebruikt een dag – dag. De meeste van deze schoenen zijn gemaakt van katoen of draden, terwijl solnya is gemaakt van rubber. Dit type van schoeisel daaronder de schoenen die zijn low-onderhoud of inclusief schoenen die niet ook speciale zorg nodig hebben, maar dat niet hoeft te worden goed behandeld.

Nou, zullen hier we uitleggen hoe te reinigen en zorg voor schoenen sneakers.

A. Wat Is nodig?

Voor de reiniging schoenen sneakers, bereiden instrumenten en materialen de volgende:
1. borstel uw tanden die niet langer worden gebruikt.
2. SOAP (waspoeder. "Maar het grotere goed zal bij het gebruik van vloeibaar wasmiddel).
3. een speciale zeep voor de schoen stof (alternate).
4. borstel schoen (gebruik geen een geregelde borstel-weefsel, fleece stof borstel omdat meestal een veel meer hard en stijf).
5. Baking soda.
6. het papier gebruikt.
7. schoen Pools.

B. stap voor stap.

1. als uw schoenen zijn zeer vuile of modderig, wachten tot het te drogen en dan Pat nest tweede schoen reparatie nest val of wanneer gewoon een beetje vies, gebruik een licht bevochtigde tandenborstel te wrijven de vuile deel en vergeet niet open riem loafer.

2. de laarzen met warm water wassen, zachtjes wrijven de binnen en buiten de schoen. Borstel met een tandenborstel in het onbetaalbaar deel van de hand. Toepassing van het wasmiddel op afdeling die zeer vuil is. Als men koppig, gebruik maken van bicarbonaat. Spoel de schoenen met gewoon water (koud water).

2. de meeste mensen kiezen voor het wassen van uw schoenen sneakers met behulp van de wasmachine, omdat zij vindt het praktischer en schoon dat. Overwegende dat in de gebruik instructies schoenen, schoenen moeten niet worden gewassen met behulp van machine voor schoen reparatie dreigen verbinding verbroken zal worden. Dus, is het niet raadzaam dat u uw schoenen te wassen met behulp van de wasmachine.

3. als je je schoenen kleur wast, zorg ervoor dat het wasmiddel of zeep die u gebruikt geen bevatten bleekmiddel of bleken. Doe de test met zeep wrijven het in bepaalde delen van tevoren om erachter te komen als de zeep die u gebruikt de kleur zal maken verdwijnen of niet.

3. gebruik een speciale vloeistof of crème lederen schoenen sneakers hebt u ook sommige delen gemaakt van leer.

4. nadat het klaar schoenen zijn wasbaar, schoenen squeeze een beetje met de manier waarop het zodat het resterende water niet te veel is. Vervolgens opknoping schoenen in omgekeerde richting. Wees niet menjemurnya onder de brandende zon is erg sterk, omdat het de schoenen zal beschadigen.

5. voor schoenen drogen snel, knijp het papier of het papier gebruikt en voer in de schoen. Gedeeltelijk gebruikte verpakkingen van schoenen als u menjemurnya onder de zon wilt. Opmerking: gebruik geen papier laten teruglopen van de stof is wit vanwege de krant inkt zal vervagen, gebruik gewoon papier.

5. eenmaal droog, spray de schoen Pools zodat schoenen zijn duurzamer. Opmerking: we raden aan dat u een schoen Poolse spray voor stof of doek schoenen. Schoensmeer in de vorm van een pasta of crème zal veroorzaken klontjes en moeilijk te knippen.

Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online