Kamis, 15 Januari 2015

jual sepatu sneakers murah

Обувки маратонки или кецове обикновено се използват за събитието, което е неформалното, случайни или се използват на ден-ден. Повечето от тези обувки са изработени от памук или Конци, докато solnya е направен от гума. Този тип на обувни артикули, включително обувки, които са ниско поддръжка или включително обувки, които не са твърде необходими специални грижи, но не, че не трябва да бъдат третирани добре.

Е тук ще обясня как да чисти и грижи за обувки маратонки.

A. Какво е необходимо?

За да почистите обувки маратонки, инструменти и материали подготвят следното:
1. Измий си зъбите, които не се използват вече.
2. сапун (препарат на прах. Но по-добро при използване на течен препарат).
3. специален сапун за почистване на тъкани (заместник).
4. четка почистване (не използвайте редовно четка плат, руното плат четка защото обикновено много по-трудно и твърда).
5. сода бикарбонат.
6 хартията, използвана.
7. Почистване полски.

Б. стъпка по стъпка.

1. Ако обувките са много мръсни или кални, чакай го да изсъхне и след това Пат носилка втори почистване ремонт носилка падането или когато просто малко мръсни, използвайте леко навлажнена четка за зъби да се разтърка мръсни част и не забравяйте отворен ремъка безделник.

2. Измийте ботуши с топла вода, леко разтривайте вътрешната и външната страна на обувката. Намажете с четка за зъби в непреодолим част на ръката. Нанесете препарата към раздел, който е много мръсен. Ако един инат, използвайте сода. След това изплакнете обувките с обикновена вода (студена вода).

2. повечето хора избират да се мият си обувки маратонки, с помощта на пералната машина, защото го счита за по-практично и чисти. Като има предвид, че на използване инструкции обувки, обувки трябва да не се мият с помощта машина за ремонт на обувки са изложени на риск ще бъде прекъсната. Така че не се препоръчва да миете обувките си с помощта на пералната машина.

3. ако миете си обувките цвят, се уверете, че детергент или сапун, който използвате не съдържат белина или избелване. Направете тест със сапун търкайте го в някои части в предварително, за да разберете, ако използвате сапун ще направи цветът избледнява или не.

3. Използвайте специална течност или крем кожа обувки маратонки, ако имате някои части, изработени от кожа.

4. след завършен обувки се измиват, стиснете малко обувки с начина, по който го така че останалата вода не е твърде много. След това висящи обувки на заден ход. Не се menjemurnya под пламнал слънцето е много силно, защото това ще повреди обувките.

5. за обувки изсъхне бързо, свиване на хартия или хартията и влизат в обувката. Частично използвани опаковки на обувките, ако искате да menjemurnya под слънцето. Забележка: не използвайте хартия, за да приключи на плата е бял поради вестника мастило ще избледняват, използвайте редовно хартия.


Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online

Tidak ada komentar:

Posting Komentar