Kamis, 15 Januari 2015

jual sepatu sneakers jogja

Sko sneakers eller lærred sko er generelt bruges til den begivenhed, som er ikke-formelle, casual eller brugt en dag – dag. De fleste af disse sko er lavet af bomuld eller tråde, mens solnya er lavet af gummi. Denne type af fodtøj herunder sko der er lav vedligeholdelse eller herunder sko, der ikke er også har brug for særlig pleje, men ikke der behøver ikke at blive behandlet godt.

Nå, vil her vi forklare hvordan at rengøre og pleje af sko sneakers.

A. Hvad er nødvendigt?

For at rengøre sko sneakers, forberede værktøjer og materialer følgende:
1. Børst dine tænder, der ikke længere anvendes.
2. sæbe (vaskepulver. Men større gode vil når du bruger flydende vaskemiddel).
3. en speciel sæbe til sko stof (suppleant).
4. børste sko (brug ikke en regelmæssig børste stof, uldstof børste fordi normalt en meget mere hård og stiv).
5. bagepulver.
6. det anvendte papir.
7. sko polsk.

B. trin for trin.

1. Hvis din sko er meget snavset eller mudret, vente på det tørre og derefter Pat kuld anden Skoreparation kuld efterår eller når bare en lille smule beskidt, brug en lidt fugtig tandbørste til at gnide den beskidte del og glem ikke åbne rem dagdriver.

2. vask støvler med varmt vand, forsigtigt gnide på indersiden og ydersiden af skoen. Pensel med en tandbørste i den dyre del af hånden. Anvende vaskemiddel til afsnit, som er meget snavset. Hvis en stædig, bruge bagepulver. Skyl derefter sko med almindeligt vand (koldt vand).

2. de fleste mennesker vælger at vaske din sko sneakers bruger vaskemaskinen, fordi det anser det for mere praktisk og rene. Mens i usage vejledning sko, sko ikke skal vaskes ved hjælp af afbrydes maskinen for Skoreparation risikerer. Så er det ikke anbefales, at du vasker dine sko ved hjælp af vaskemaskinen.

3. Hvis du vasker din sko farve, skal du kontrollere opvaskemiddel eller sæbe, som du bruger ikke indeholder blegemiddel eller blegning. Gøre test med sæbe gnide det i visse dele på forhånd at finde ud af hvis sæbe du bruger vil gøre farven falmer eller ej.

3. Brug en speciel væske eller creme læder sko sneakers hvis du også har nogle dele fremstillet af læder.

4. efter færdig sko er vaskbart, sko klemme lidt med måde det således at den resterende vand ikke er for meget. Derefter hængende sko i bakgear. Vær menjemurnya under den brændende sol er meget stærk, fordi det vil skade sko.

5. for sko tørre hurtigt, presse papiret eller papiret og indgå i skoen. Delvis brugte packs sko hvis du ønsker at menjemurnya under solen. Bemærk: Brug ikke papir til wrap stoffet er hvidt på grund af avisen blæk vil falme, bruge almindeligt papir.

5. Når tør, spray sko polsk, således at sko er mere holdbare. Bemærk: Vi anbefaler at du bruger en sko polsk spray for stof eller kanvas sko. Skosværte i form af en pasta eller creme vil forårsage klumper og svært at trimme.

Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online | Jual Sepatu Sneakers Online